Prodej bytu 2+1 56 m², Kněžice

2 390 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Reality Sedmička

Žďár nad Sázavou, nám. Republiky 75/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte domov v klidném venkovském prostředí mezi Jihlavou a Třebíčí? Máme pro vás pěkný byt 2+1 s komorou v Kněžicích vzdálených cca 17 km od Jihlavy i Třebíče a 5 km od Brtnice. Byt je v umístěný v 2. NP čtyřpodlažnícho bytového domu s možností parkování přímo před domem nebo na přilehlém prostranství vedle domu. Byt může být velmi rychle uvolněn k nastěhování.
V bytě je sedm místností a je tvořen:
kuchyní 11,68 m2, pokojem 15,81 m2, ložnicí 14,45 m2 s balkonem cca 1,15 m2, koupelnou 2,65 m2, samostatným WC 1,02 m2, komorou 2,82 m2 a chodbou 6,51 m2. K bytu patří sklepní kóje 1,4 m2 v přízemí bytového domu.
Obec Kněžice se nachází v turistické oblasti Střední Vysočina – Jihlavsko. Jméno obce pravděpodobně znamená "ves lidí knězových" – vesnice měla v minulosti vztah k Želivskému klášteru. První písemná zmínka o Kněžicích pochází již z roku 1222, mimochodem, jedná se o vůbec nejstarší písemnou zmínku o osídlení v celém širokém okolí. V obci a jejím okolí najdou turisté mnoho zajímavého: především je to Kněžické muzeum přírody na místním zámečku, kostel sv. Jakuba Staršího a kaple sv. Jana Nepomuckého, Ekocentrum Chaloupky, Zlatomlýnský vodopád pod rybníkem Zlatomlýn a v širším okolí také zámek Aleje a přírodní rezervace U Římské studánky, U Trojáku, Na podlesích či Urbánkův palouk. V okolí Kněžic je mnohoturistických stezek a cyklotras. V obci je obecní úřad, MŠ, ZŠ, zdravojtní středisko, obchody s potravinami, hospůdka, aj.
Byt je možno financovat úvěrem ze stavebního spoření nebo hypotékou. Zajistíme, nezávazné konzultace s naším finančním specialistou - zdarma. Také můžeme zprostředkovat financování pro klienty, kteří nedostanou hypotéku v bance.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 460
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 56 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Reality Sedmička

Žďár nad Sázavou, nám. Republiky 75/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Reality Sedmička

Sdílet nemovitost

TOPlist