Prodej bytu 3+kk 84 m², Jihlava

7 290 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Chcete si splnit sen o rezidenčním bydlení? My Vám s tím pomůžeme. Moderní design, komfort, klid, to vše splňuje tento byt v nejžádanější lokalitě v Jihlavě – rezidence Bukova.

Byt o dispozici 3+kk o celkové výměře 84 m2, z toho podlahová plocha 75 m2 se nachází v prvním podlaží a je orientovaný na jihovýchod. Z prostorné chodby se vchází do jednotlivých místností, což jsou obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, dětský pokoj, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem je velice prostorný a jeho plocha je 30 m2. Kuchyňská linka je vyrobena na míru a doplňují ji kvalitní černé vestavěné spotřebiče, včetně velké americké lednice. Ostrůvek v kuchyni, který přechází v jídelní stůl, perfektně odděluje tento prostor. Dominantou obývacího pokoje je betonová stěrka. Dostatek denního světla zajišťuje velké francouzské okno, které slouží jako vstup na balkón (6 m2). V ložnici je velká vestavěná skříň s maximálním úložným prostorem a čalouněná postel s dalším úložným místem. Další místnost je přizpůsobená dětskému pokoji. Celý byt je vytápěn podlahovým topením. K bytové jednotce náleží sklep (3 m2).

Kolaudace objektu proběhla v roce 2020. Díky energetické náročnosti budovy (B) na Vás čekají minimální náklady na Vaše bydlení. Obrovská výhoda objektu a umístění bytu v přízemí je bezbariérový přístup. K bytu je možno zakoupení či pronájem parkovacího stání v podzemní garáži.

Nemovitost se nachází v klidné části Jihlavy – rezidence Bukova, která je nadosah ruky od veškeré občanské vybavenosti (kavárny, škola, školka, pošta, kadeřnictví). Poblíž rezidence naleznete nejen cyklostezku ale i přírodní rezervaci Zaječí skok, místo jako stvořené pro procházky. Rodiny ocení především velkou škálu dětských hřišť a pravidelné trolejbusové spoje.

Byt se prodává kompletně vybavený.

Málokterá nemovitost Vám nabídne tak skvělé podmínky pro klidné a komfortní rodinné žití jako právě tato.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 59112
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 84 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist